luni, 23 ianuarie 2012

Incerc din nou sa pot zbura......

 Am trait atat cat sa-mi dau seama ca zbor destul de jos,destul de pamantean.Stiu ca pot zbura daca vreau acolo unde nimeni nu a ajuns,unde visele se impletesc cu realitatea fumurie.
Nu mai vreau aripi de ceara sa se topeasca de fiecare data cand ajung la cer.Vreau sa urc atat de sus incat sa nu mai stiu sa revin inapoi.
Vreau sa traiesc intr-o lume doar a mea.....unde oamenii sunt buni si iubitori.

În lumea visurilor mele sunt doar nori albi pufoşi pe care  îi alint când se simt trişti sau singuri.În visurile mele, orice drum e plin de verdeaţă,copaci sau flori ale căror arome poţi să le culegi sau poţi să le porţi în păr.
Iubesc pentru că nu pot trăi fără  iubire cum dealtfel nimeni din lumea mea nu poate trăi fără să-şi iubească aproapele ca pe el însuşi, tot aici a darui e darul  cel mai de preţ pe care poate cineva să-l facă,doar cel ce dăruieşte poate fi pe deplin fericit.Pot zbura nestingherită… pot culege stelele de pe cer şi să le arunc în cele patru zări aşternând astfel primăvara peste univers . Voi invita Soarele şi Luna la Starbucks unde  să servim câte o Cale Lactee…. apoi să ne jucăm de-a v-aţi ascunselea iar eu, am să mă ascund într-o gaură neagră pe care ulterior ma voi decide să o zugrăvesc în roz….Arunc curcubee în oameni şi vântul îmi bate nebun din palme, ploile îmi citesc romane de dragoste sub salcii vesele şi Lacrima e un basm pe care nimeni nu se osteneşte să-l citească că doar am crescut cu toţii şi ni s-a dus vremea basmelor.
Mi-e dor de tot ce e frumos,chiar si de ceva ce nu am vazut.Sper sa pot sa renasc ca pasarea Phoenix din propria cenusa,din propria drama.
Imi place cum renaste acolo unde nu mai exista speranta si au murit chiar visele.Cu toții cunoastem mitul păsării Phoenix, pasăre mitică despre care se spune că renaste din propria cenușă. Atunci când simte că i se apropie sfârsitul, îsi face un cuib din diferite plante aromatice si tămâie, căruia îi dă foc, arzând odată cu el. Din cenusa rămasă, o nouă pasăre prinde viață, acest ciclu de morţi si renasteri nesfârsindu-se niciodată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu