joi, 5 ianuarie 2012

Horoscopul celor nascuti in 21 Februarie(Urania)


Nativii zilei de 21 februarie lupta pentru a se exprima la nivel personal. Inca din tinerete, viata lor poate fi influentata constant de framantarile interioare cu care se confrunta. La inceput, ei pot considera ca aceste dificultati se datoreaza mediului inconjurator, dar de obicei ajung sa realizeze ca propria lor natura extrem de complexa este problema reala. Desigur, insa, problemele pot reprezenta provocari si oportunitati de a creste, de a invata, de a evolua. In cele din urma, majoritatea nativilor zilei de 21 februarie accepta pe deplin aceasta provocare de a se perfectiona si de a se dezvolta. Suprimand si posibil depasind sensibilitatile emotionale proprii, ei pot deveni constienti de propria persoana, fapt de care nu multi sunt capabili. De asemenea, ei pot da dovada de o intuitie remarcabila in ceea ce priveste sentimentele si motivatiile celorlalti. Nativii tin foarte mult sa-si pastreze intimitatea. Ei considera ca cel mai mare dar pe care il pot oferi cuiva este sa-i permita acestuia sa patrunda in intimitatea lor. Atunci cand persoana respectiva ignora sau nu recunoaste unicitatea acestui dar, nativii sunt extrem de afectati. Datorita sensibilitatii lor, socul poate fi extrem de devastator si va trece multa vreme pana ce nativii vor indrazni din nou sa se deschida intr-un asemenea mod.
Pentru persoanele egoiste si sentimentale nascute in aceasta zi este dificil sa fie obiective in ceea ce priveste munca lor. Critica negativa este in mod deosebit dificil de indurat pentru nativi, deoarece acestia o considera un atac la persoana. Daca doresc sa aiba succes in societate, nativii care sunt artisti, mestesugari, actori si angajati publici trebuie sa devina imuni la critica celarlalti.
Deseori, este posibil ca nativii zilei de 21 februarie sa fi avut o copilarie destul de dificila din punct de vedere emotional, problema principala fiind de cele mai multe ori parintele de sex opus. Datorita faptului ca au fost exagerat de supervizati, criticati sau ignorati atunci cand aveau nevoie de mai mult atentie, nativii pot deveni persoane secretoase si neobisnuit de tacute sau, in exterma opusa, persoane extrovertite si exaltate. Ei vor cauta in permanenta sa aiba o viata sentimentala sanatoasa si multumitoare. Unii vor considera ca un partener iubitor le confirma valoarea, iar altii vor face din partener un confident de incredere, impartasindu-i toate secretele. Pentru nativi este foarte important sa gaseasca fericirea emotionala si pacea, dar acest lucru va implica un efort de o viata.
SFATURI: Incearca sa te integrezi in societate. Nu mai fii atat de inchis in tine. Iesi mai mult. Ia legatura cu ceilalti. Fii in tema si pastreaza-te viguros.

PUNCTE FORTE:
Profund din punct de vedere emotional
Constient
Onest

PUNCTE SLABE:
Implicat
Nemultumit
Detasat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu