miercuri, 11 ianuarie 2012

Chec Aperitiv


INGREDIENTE

300 g cascaval
300 g sunca
5 oua
4 linguri faina
4 linguri smantana
un borcan(430g)ciuperci taiate
un ardei kapia rosu
masline fara sambure
pesmet

MOD DE PREPARARE

Se taie cascavalul,sunca si kapia cubulete.
Ciupercile conservate se clatesc foarte bine cu apa rece si se lasa la scurs cateva minute.
Se storc usor in mana si se taie cubulete.
Maslinele se taie si ele daca sunt prea mari.
Se amesteca cascavalul,sunca,kapia,ciupercile,maslinele cu 4 oua,4 linguri de smantana si 4 linguri de faina.
Se pun intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor cca 30 minute la foc potrivit.
Se scot din cuptor dupa 30 minute,se ung cu un ou iar deasupra se presara pesmet.
Se da la cuptor inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu