miercuri, 1 februarie 2012

Inghetata de capsuni si kiwi



INGREDIENTE

500 ml frisca lichida hulala
200 g crema philadelphia
200 g zahar pudra
5 plicuri de zahar vanilat
500 g capsuni
5 fructe kiwi
MOD DE PREPARARE

Se curata capsunii de codite,se spala si se pun la scurs intr-o strecuratoare.

 Kiwi se curata de coaja se spala si se pune la scurs. Intr-un vas se mixeaza frisca foarte bine. Cand e mixata se adauga zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza din nou cateva minute. Fructele se pun fiecare in vase diferite si se zdrobesc cu blenderul. Branza philadelphia se imparte in doua si se pune peste fructe. Se amesteca branza cu fructele separat. Se amesteca bine fructele cu branza. Frisca se imparte in doua si se pune peste crema de fructe. Se amesteca bine toate la un loc,se pun in vase si se da la congelator. Se serveste a doua zi cu topping de zmeura, capsuni si caramel.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu