joi, 22 martie 2012

Aripioare KFC



INGREDIENTE

1 kg aripioare de pui
600 ml iaurt gras
faina
ulei
delicat cu gust de gaina
sare
piper
boia iute

MOD DE PREPARARE RETETA ARIPIOARE KFC

La inceput se spala si se curata foarte bine aripioarele.
Intr-un bol amestecam sare,piper,condiment cu gust de pui si un varf de lingurita cu boia iute.
Se ia fiecare aripioara si se condimenteaza,masand bine fiecare portiune.

Se aseaza intr-un vas si se acopera fiecare rand de aripioare frumos aranjate cu un strat de iaurt gras.La sfarsit terminam cu iaurtul.

Se pune la frigider pana a doua zi sau cel putin 5-6 ore.
A doua zi se pune mult ulei intr-o tigaie la incins.
Intr-un vas se pune faina amestecata cu o lingurita boia iute.
Se ia fiecare aripioara de pui unsa bine cu iaurt si se da prin faina.
Se rumeneste la foc potrivit(nu mare)avand grija sa le intoarcem mai des de pe o parte pe cealalta sa se coaca bine in interior sa nu ramana crude.

Se scot pe un servet de bucatarie sa ramana surplusul de ulei.
Se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.
Pofta buna!





3 comentarii:

  1. mmm ce crocant! Ador aripioarele tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. In questo momento ne mangerei volentiri alcuni pezzi!buona giornata...ciao

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata! N-as refuza una...
    Ce pacat ca sunt la dieta...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere