joi, 15 martie 2012

CANNELLONI CU CARNE TOCATA SI CIUPERCI



INGREDIENTE

12 bucati cannelloni
300 g carne tocata de porc
300 g ciuperci
3 oua
2-3 linguri pesmet
3 linguri pasta de ardei
200 ml bulion
200 ml smantana
150 g mozzarella
o ceapa
patrunjel verde tocat
ulei
sare,piper,cimbru

MOD DE PREPARARE

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste focul.
Cand se raceste compozitia cu carne se adauga pesmet, patrunjel verde tocat si un ou. Se amesteca foarte bine ingredientele si daca mai este nevoie se condimenteaza.
Se umple fiecare canellonni cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se toarna peste ei 200 ml bulion amestecat cu 200 ml apa. Se pun la cuptor pentru 30 minute.
Cand se scot din cuptor trebuie sa fie evaporata aproape toata apa si bulionul.
Se rade intr-un vas mozzarella, se amesteca cu smantana, doua oua si se toarna peste cannelloni. Se pune din nou la cuptor inca 10 minute.
Sunt un deliciu!














5 comentarii:

  1. Imi place mult, o sa fac si eu curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult Cristina ca iti plac cannelloni mei.Te pup si te mai astept pe aici!

      Ștergere
  2. Foarte bun!!! O portie a mai ramas???
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand nu am mai facu cannelloni. Sunt foarte buni, indiferent cum ii prepari, carne, legume, branza!

    RăspundețiȘtergere