Ingrediente
un piept de pui dezosat
o lingura mustar
2 linguri vin alb sec
o lingura sos de soia
sare
piper
3 oua
faina
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui felii lungi si subtiri de un centimetru.Amestecam ouale,mustarul,vinul,sosul de soia.Adaugam piper si sare dupa gust.Eu am pus putina sare deoarece sosul de soia era sarat.Adaugam faina,sa fie un aluat putin mai gros decat la clatite.
Punem o tigaie cu ulei la incins.Bucatile de carne le masam cu putin condiment pentru pui sau cu un cub knor cu gust de gaina.Dam bucatile de carne prin faina,apoi prin amestecul cu ou si le prajim in ulei pana se rumenesc frumos.
Se servesc alaturi de o garnitura de orez,taitei de orez sau legume.
Noi am servit alaturi de orez.
Pofta buna!
Tarer faina e carnea preparata astfel , nu am mai facut de muuult timp , uitasem deja reteta asta.
RăspundețiȘtergereDorina ma bucur ca iti place!Multumesc frumos si te mai astept pe la mine!Pupici!
ȘtergereDelicios... Si mie imi place pieptul de pui cu sos de soia...
RăspundețiȘtergerema uitam cat de simplu si de efect este orezul prezentat asa!
RăspundețiȘtergereDelicios!
RăspundețiȘtergereo idee perfecta. foarte apetisant arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!Ma bucur ca va place!Pupici!
RăspundețiȘtergereuau arata super
RăspundețiȘtergereMultumesc!Ma bucur ca va place!
RăspundețiȘtergereFoarte frumoasa prezentare!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mariana!
RăspundețiȘtergere