vineri, 26 octombrie 2012

Pui Shanghai



Ingrediente

    un piept de pui dezosat
    o lingura mustar
    2 linguri vin alb sec
    o lingura sos de soia
    sare
    piper
    3 oua
    faina

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui felii lungi si subtiri de un centimetru.Amestecam ouale,mustarul,vinul,sosul de soia.Adaugam piper si sare dupa gust.Eu am pus putina sare deoarece sosul de soia era sarat.Adaugam faina,sa fie un aluat putin mai gros decat la clatite.

Punem o tigaie cu ulei la incins.Bucatile de carne le masam cu putin condiment pentru pui sau cu un cub knor cu gust de gaina.Dam bucatile de carne prin faina,apoi prin amestecul cu ou si le prajim in ulei pana se rumenesc frumos.

Se servesc alaturi de o garnitura de orez,taitei de orez sau legume.

Noi am servit alaturi de orez.

Pofta buna!









12 comentarii:

  1. Tarer faina e carnea preparata astfel , nu am mai facut de muuult timp , uitasem deja reteta asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina ma bucur ca iti place!Multumesc frumos si te mai astept pe la mine!Pupici!

      Ștergere
  2. Delicios... Si mie imi place pieptul de pui cu sos de soia...

    RăspundețiȘtergere
  3. ma uitam cat de simplu si de efect este orezul prezentat asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos!Ma bucur ca va place!Pupici!

    RăspundețiȘtergere