duminică, 3 iunie 2012

Dovlecel pane




INGREDIENTE

un dovlecel
oua
sare
faina
pesmet


MOD DE PREPARARE

Se curata dovlecelul de coaja,se spala si se taie feli subtiri.Se sareaza si se da la frigider pentru o jumatate de ora.
Cand se scot de la frigider se scurge de apa lasata,se da prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare iar la sfarsit prin pesmet.
Se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu mujdei de usturoi.










7 comentarii:

  1. imi plac dovleceii sub orice forma.
    o dupa-amiaza placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce biiine arata! mi-am luat si eu azi dovleei, deci asta ii asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe maine am in plan, ne plac tare mult, in special sotului! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi m-am gândit la ei, mã servesc de la tine imediat:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-mi place dovlecelul pane... Mi-a venit apa-n gura.. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere