INGREDIENTE
O cana albusuri
o cana zahar tos
100 ml ulei
2 plicuri zahar vanilat
esenta de lamaie
o cana de faina+2 linguri
visine si afine conservate
1/2 praf de copt
suc de lamaie
un praf de sare
2 linguri sirop de afine
MOD DE PREPARARE RETETA
Se mixeaza foarte bine albusurile.Se adauga cana de zahar,zaharul vanilat si putina sare.Se mixeaza foarte bine pana se topeste zaharul.Se adauga uleiul ca la maioneza,esenta de lamaie,siropul de afine si la sfarsit praful de copt stins in suc de lamaie.Se amesteca din nou toate ingredientele.
Se adauga faina amestecand usor cu o lingura de lemn.Am pus mai multa faina(+2 linguri)deoarece am pus siropul de afine .La sfarsit se pun fructele si se amesteca usor.
Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se da la cuptor 35 minute.
E delicios!
Dragă Miuta arată delicios!!!!!! Ai uitat să scrii titlul ;) pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Vica!Ma bucur tare mult ca iti place!Iti doresc o seara frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat!Pupici!
Ștergerefrumoasa si delicioasa :*
RăspundețiȘtergereweekend placut draga mea!
excelenta idee pt folosirea albusurilor!
RăspundețiȘtergereN-am mai folosit forma de guguluf.. de nici eu nu mai stiu cand! Super faina reteta, am si salvat-o!
RăspundețiȘtergerePupici
vreau si eu o feliuta!
RăspundețiȘtergereBun, bun, bun !!!
RăspundețiȘtergereArata tare bine :)