INGREDIENTE
un dovlecel
oua
sare
faina
pesmet
MOD DE PREPARARE
Se curata dovlecelul de coaja,se spala si se taie feli subtiri.Se sareaza si se da la frigider pentru o jumatate de ora.
Cand se scot de la frigider se scurge de apa lasata,se da prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare iar la sfarsit prin pesmet.
Se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu mujdei de usturoi.
ador dovleceii pane!
RăspundețiȘtergereimi plac dovleceii sub orice forma.
RăspundețiȘtergereo dupa-amiaza placuta!
ce biiine arata! mi-am luat si eu azi dovleei, deci asta ii asteapta!
RăspundețiȘtergerePe maine am in plan, ne plac tare mult, in special sotului! Pupici!
RăspundețiȘtergereChiar azi m-am gândit la ei, mã servesc de la tine imediat:)
RăspundețiȘtergereCe-mi place dovlecelul pane... Mi-a venit apa-n gura.. :)
RăspundețiȘtergerePupici
Facuti pane imi plac si mie.Buni!!
RăspundețiȘtergere