miercuri, 23 mai 2012

CARTOFI FRANTUZESTI



INGREDIENTE

500 g cartofi
5 oua fierte tare
10 feli muschi file afumat
un gogosar
3 bucati ceapa verde
200 g mozzarela
200 ml smantana
unt pentru uns tava
sare,piper

MOD DE PREPARARE RETETA CARTOFI FRANTUZESTI

Am pus cartofii in coaja la fiert in apa cu sare.Intre timp am curatat si taiat ouale.Am dat mozzarela pe razatoare,am amestecat-o cu smantana si am sarat-o putin.Am spalat ,curatat si taiat ceapa si gogosarul.Am taiat feliute muschiul file.
Cand cartofii au fost fierti i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele.
Am uns o tava bine cu unt si am asezat un rand de rondele de cortofi fierti.
Am pus peste cartofi ouale taiate,muschiul file si iar un strat de cartofi.

Daca mancati mai sarat se mai poate condimenta straturile de cartofi.
Am pus peste ultimul strat de cartofi ceapa verde si gogosarul.
Am turnat deasupra mozzarela amestecata cu smantana.


Am pus tava la cuptor cca o ora la foc potrivit.
A iesit ceva delicios!Am servit cartofii frantuzesti cu clatite cu sunca.







6 comentarii: